Vandaag stond alweer de tweede wedstrijd in drie dagen tijd op het programma. Tegenstander Vios Vaassen -dat uitkomt in de 3e klasse- was daarin met 0-1 te sterk in een teleurstellende wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende op basis van het vertoonde veldspel. Met een gewijzigde basiself t.o.v. afgelopen weekend (Diepenveen 5-1 winst), om de speeltijd over de eerste twee wedstrijden evenredig te verdelen, wilde Wijhe’92 de ingezette lijn graag doortrekken.

VIOS koos ervoor om in te zakken en weinig ruimtes weg te geven, waardoor Wijhe’92 veruit het meeste balbezit had. Het ontbrak de mannen van trainer René Remie aan tempo en creativiteit om tot kansen te komen. Veel duels en tweede ballen werden verloren, waardoor het een rommelige wedstrijd werd met veel balverlies over en weer. Het enige doelpunt van VIOS viel in de 31e minuut na onzorgvuldig uitverdedigen van de defensie.

Enige opleving aan de kant van Wijhe’92 waren de wissels in de 2e helft waarbij het trio Dolf, Lars en Menno goed inviel en voor gevaar zorgde. De grootste kans was dan ook voor Dolf die uitstekend werd vrijgespeeld door Menno, maar zijn schot net naast het doel zag verdwijnen. Wijhe’92 begon zwak aan de wedstrijd en kwam niet in haar ritme. Het dwong dan ook te weinig af om aanspraak te mogen maken op de finaleplek. Zaterdag wacht ons dan ook de troostfinale tegen gastvereniging VV Heerde of VEVO.