Na ruim vijf maanden geen wedstrijden te hebben gespeeld, is er door de mannen van René Remie een goede start gemaakt aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het was warm en dat leverde een open wedstrijd op waarin vlotte combinaties werden afgewisseld met kleine slordigheden in het veldspel.

Diepenveen -uitkomend in de 3e klasse- leek iets dreigender in de beginfase door kansen te creëren uit foute keuzes in onze opbouw. Op zoek naar ritme en vorm begon Wijhe’92 vandaag vooral op stoom te komen na de drinkpauzes in iedere helft. Een aantal mooie aanvallen werden keurig afgerond, waarbij de spelersgroep liet zien het vizier op scherp te hebben in het strafschopgebied.

Het sterk gewijzigde team t.o.v. vorig seizoen liet zien over uitstekende voetballers te beschikken met lef en bravoure in hun spel. De invalbeurt van Max Kiekebosch -die keihard heeft getraind om vandaag weer zijn eerste minuten te maken na langdurig blessureleed- was wellicht een van de hoogtepunten van de middag. De 5-1 overwinning is dan ook een mooie opsteker na de eerste trainingsweek.

Dinsdag spelen wij een oefenwedstrijd tegen Vios Vaassen op het Molenbeektoernooi van VV Heerde. Vorig seizoen verloren we de finale van ze in een knotsgek duel. U bent van harte welkom. Aftrap 19.30 uur!

1-0 Dolf Marsman
2-0 Dolf Marsman
3-0 Kristian Eijsvogel
4-0 Marijn Ruiter
4-1 Speler Diepenveen
5-1 Dion Strijdveen