De Gazelle 1 speelde vanmiddag al na 9 minuten een kansloze wedstrijd. In dat korte tijdsbestek wist SDOL maar liefst 3 keer het doel van de Rood Zwarte brigade van de Rielerenk te vinden.

Eigenlijk begon de nederlaag zich voor de wedstrijd al af te spelen. Halverwege de reis naar Luttenberg kwam het team van trainer Herman Harleman erachter dat de tas met voetbalkleding vergeten was. Dit ondanks het feit dat 2 selectiespelers waren aangewezen hier zorg voor te dragen. Een goede voorbereiding is het halve werk zullen we maar zeggen!

Door deze dramatische voorbereiding werd ook de warming up dusdanig verstoord, dat je al met al mag stellen dat het dan logisch is dat je niet scherp aan een wedstrijd begint. SDOL had daar maling aan een benutte de geboden kansen zonder ook maar een kleur op de wangen te krijgen.

De kansen die De Gazelle hierna kreeg waren niet besteed aan de voorwaartsen. Gezegd dient te worden dat de doelman van SDOL in grootse vorm stak en een paar hele knappe reddingen verrichtte. Toen rond de 30e minuut de 4-0 op het scorebord kwam, dreigde een grote afstraffing voor De Gazelle. Een aantal keren moest Wout ingrijpen en dit deed hij op de voor hem vertrouwde manier. Des te jammer voor hem dat hij bij de 3-0 de fout in ging. Echter zonder Wout had het ook zo maar 7-2 kunnen staan.

Na een aantal harde woorden over en weer in de kleedkamer tijdens de rust werd het na de pauze allemaal wat beter aan de Deventer kant. Er was meer evenwicht in de wedstrijd, deels omdat SDOL niet meer zo nodig moest en omdat aan De Gazellekant er scherper werd gespeeld.

Het was Bobby die na een solo een wat draaglijker score op het spreekwoordelijke bord toverde. Omdat er van SDOL kant ook nog een keer werd gescoord, bleef de teller uiteindelijk op 5-1 staan. Rest te vermelden dat scheidsrechter Ten Heggeler een uitstekende wedstrijd floot.