Turkse Kracht kon vanmiddag weer genieten van een goede overwinning op Warnsveldse Boys. De afgelopen weken bleven de resultaten uit tegen ploegen waarvan vooraf werd verwacht dat er van gewonnen zou worden.

Dat was een bittere pil, maar tegen Warnsveldse Boys wist de ploeg zich te herpakken. Omdat enkele spelers afwezig waren (schorsing en vakantie) werden de formatie en speelwijze aangepast. Warnsveldse Boys kwam op een 0-1 voorsprong door een goede individuele actie over de linkerkant en in de kleine ruimte wisten ze dat goed uit te spelen. Een tegenslag voor Turkse Kracht, maar de rug werd gerecht en er werd geknokt voor elke bal. Vuile meters werden gemaakt en er stond een ploeg die zich niet gewonnen gaf.

De 1-1 viel dan ook nog in de eerste helft. De goede keeper van Warnsveldse Boys wist een inzet te stoppen maar spits Can was er als de kippen bij om de bal snoeihard tegen de touwen te rammen. In de rust werd de moegestreden maar goed spelende Yusuf gewisseld voor Dugukan (JO19) en kort na rust viel de 2-1.

De sterk spelende Oguzhan kwam na een goede individuele actie vanaf de rechterkant goed door en wist met een schot in de kort hoek de keeper te verrassen. Warnsveldse Boys zette aan maar wist niet tot gevaarlijke kansen te komen. In de 82-ste minuut werd Can op maat bediend door Oguzhan en dat buitenkansje werd omgezet in de 3-1. In de 88-ste minuut wist Warnsveldse Boys een voorzet binnen te koppen en de 3-2 te maken.

Het leek even billen knijpen te worden, maar de ingevallen Hassen wist de 4-2 binnen te schieten en de overwinning was een feit! Een mooie overwinning waar het collectief hard voor heeft gestreden!

Volgende week naar Helios voor de volgende uitdaging.