Home Amateurvoetbal S.V. Colmschate Selectie en staf van Colmschate krijgen nieuwe impuls

Selectie en staf van Colmschate krijgen nieuwe impuls

Foto: Han Balk

SV Colmschate ‘33 heeft met Daan Vegelin opnieuw een versterking binnengehaald. De linksbenige aanvaller is de tweede speler die van Sportclub Deventer overkomt. Daarnaast heeft ook de technische staf uitbereiding gekregen. Bas Janssen zal aankomend seizoen de taak van teammanager op zich nemen.

Aangezien Sportclub Deventer overstapt naar het zaterdagvoetbal was een vertrek voor Vegelin onvermijdelijk: “Voor mij is het voetballen op zaterdag geen optie. Toen ik eigenlijk al voor mezelf had besloten om te stoppen kwam SV Colmschate ‘33.  Na een goed gesprek met onder andere een uitleg van de nieuwe speelstijl was ik al snel overtuigd. Ik hoop samen met de club een flinke stap te kunnen maken. Ik kijk er dan ook naar uit om zo snel mogelijk op het veld te staan”, aldus Daan.

De tweede versterking zien we aankomend seizoen niet binnen de lijnen maar is, eveneens zeer belangrijk, een aanwinst voor de begeleidingsstaf. Bas Janssen, momenteel herstellende van een zware knieblessure, zal komend seizoen als teammanager actief zijn. ”Ik ben blij ben dat ik na mijn twee zware knieblessures, die de afgelopen drie seizoenen ervoor hebben gezorgd dat ik helaas vrij weinig kon spelen, op deze manier betrokken blijf bij het team. Daarnaast kijk ik er ook enorm naar uit om met deze relatief jonge groep stappen te maken en er als team een mooi seizoen van te maken.”

Ook trainer Rowdy van der Hoop is zeer content met deze aanvullingen. “We zijn erg blij met de komst van Daan. Daan biedt ons extra mogelijkheden in de aanval. Hij is linksbenig, heeft een goede individuele actie en scoort makkelijk. Zo’n voorhoede speler is altijd prettig, zeker na het vertrek van je topscorer. Daarnaast is hij erg jong, zit er nog veel potentie in hem en die wil hij graag benutten door stappen te maken met de club.”

Ook de toetreding van Bas Janssen tot de begeleidingsstaf zorgt voor een opgetogenheid “We vinden het erg belangrijk om een teammanager in onze staf te hebben die betrokken is bij de club. Bas speelt al ruim 10 jaar in het eerste elftal, is een kind van de club en wordt gewaardeerd door de spelersgroep. Daarnaast ken ik Bas persoonlijk ook al 15 jaar en weten we wat we aan elkaar hebben. Al met al opnieuw een mooie toevoeging voor ons eerste elftal”, aldus Rowdy.

Exit mobile version