Een gehavend Wesepe reisde naar Epse en kon daar geen potten breken op een leeg `t Hassink. Epse was sneller, feller en maakte meters zonder bal en won daardoor zeer verdiend met 4-0 na een 2-0 ruststand.

Het eerste wapenfeit was voor Wesepe want in de 3de minuut schoot Jorik de bal op de paal. Halverwege de eerste helft nam Epse de leiding en enkele minuten voor de rust werd de stand zelfs 2-0.

Tussentijds moest Jarno zich laten vervangen door Stefan en met de rust Davy door Rik, beiden met blessures. Binnen een kwartier in de tweede helft werd er door Epse twee keer gescoord en een grote uitslag werd gevreesd. De goed leidende scheidsrechter floot terecht af met aan aanstormde regenbui en telde geen blessuretijd bij. Aldus een van de twee live reporters, die het verslag vanaf de parkeerplaats moesten doen.

De opstelling van Wesepe zondagmiddag: Lars Jansen – Rik Veldkamp – Davy Timmer Arends – Richard Flierman – Delano Schotman – Niek Saris – Jarno Rouweler – Rick van Gelder – Ruben Kleine Schaars – Kevin Teunissen – Jorik Rouweler.
Ingevallen: Stefan Jansen – Rik Saris – Nick Jansen.

Als alles volgens plan verloopt, speelt Wesepe volgende week zondag thuis tegen Voorst en donderdagavond 22 oktober thuis tegen Batavia `90 uit Lelystad.