UPDATE:
Nu met interview Kick Maatman!

FC RDC is er niet in geslaagd te stunten tegen koploper Blauw Wit uit in Holten. Moet gezegd dat de koploper een uitstekende eerste helft speelde.

De blauw witten dicteerden het spel en FC RDC had moeite met de variatie van de thuisploeg die zeker een kans of 6 creëerden voor rust. Het was aan keeper Jesse Klopman te danken dat het lange tijd 1-0 bleef. In de 44e minuut viel helaas na slecht uitverdedigen toch de 2-0 waardoor het schier onmogelijk leek om hier nog resultaat te halen gezien het wedstrijdbeeld voor rust.

Toch speelde FC RDC een puike tweede helft na de nodige aanpassingen in de taktiek. Luuk Helms en Stijn Rorije hadden kunnen en misschien wel moeten scoren, waardoor er echt wel wat mogelijk was geweest om terug te komen in de wedstrijd. Dit lukte echter niet.

Al met al wel een terechte nederlaag tegen een kampioens kanditaat. Geen man overboord maar FC RDC valt in de stand wel net buiten de top 6 waarvoor gestreden wordt. Aankomende zaterdag weer een moeilijke tegenstander in stadsgenoot SC Deventer waar er hard gestreden zal moeten worden om de punten in huis te houden!

Onderstaand kunt u terug luisteren terug naar het interview met FC RDC trainer Kick Maatman. Een interview welke werd opgenomen vanuit het sportprogramma Salland Sport van onze partners van Salland1. Salland1 is dé streekomroep van Salland en Salland Sport zend niet alleen alle Go Ahead Eagles duels altijd live uit, maar volgt ook alle streeksporten in hun vaste liveshow welke iedere zondag van 14:00 tot 18:00 uur te beluisteren is.