Home Amateurvoetbal F.C. RDC Derde Pepe Cup bij FC RDC met Activia, Colmschate’33 en De Gazelle

Derde Pepe Cup bij FC RDC met Activia, Colmschate’33 en De Gazelle

Op 18, 20 en 22 augustus wordt voor de derde keer de Pepe Cup georganiseerd. Gastheer is FC RDC die met dit toernooi een goede voorbereiding voor de teams neerzet en daarnaast eer doet aan Pepe Jacome Romero, jarenlange vrijwilliger bij De CJV-ers en FC RDC.

Op dinsdag 18 augustus begint om 20:00 uur de wedstrijd De Gazelle – SV Colmschate’33. De Gazelle wist de vorige editie te winnen door in de finale FC RDC te verslaan. Voor SV Colmschate’33 is dit de eerste keer dat het deelneemt aan de Pepe Cup.

Op donderdag 20 augustus spelen VV Activia en FC RDC tegen elkaar. Ook voor de ploeg van Resit Schuurman is dit de eerste keer dat het deelneemt aan dit toernooi, vooral bedoeld als oefenprogramma voor de eerste elftallen.

Zaterdag 22 augustus is de grote finaledag. Om 12:30 uur spelen de verliezende teams tegen elkaar en aansluitend start om 15:00 uur de finale op Sportpark Borgele.

Vanaf 16:00 uur verzorgt Lars de Graaf voor de nederlandstalige muzikale noot en daarnaast zal er een verloting plaatsvinden en is er een zgn. foodtruck aanwezig voor het verwennen van de inwendige mens.

Alledrie de dagen zullen volledig volgens vastgesteld protocol verlopen. Hierbij zijn 1,5 meter afstand houden, met pin betalen en uiteraard alleen komen aanmoedigen mits er geen klachten met de gezondheid zijn.

De wedstrijden staan onder leiding van officiele scheidsrechters. Bij gelijkspel zullen er shootouts plaatsvinden.

De entree bij de wedstrijden is gratis.

Exit mobile version