Zondagmiddag won Go-Ahead moeizaam, maar volledig terecht met 3-0 van Wissel.

Vandaag trapte Go-Ahead af tegen SV Wissel. Go-Ahead geeft in het begin niks weg, maar wordt zelf ook niet echt gevaarlijk voor de goal. Door slordigheidjes aan de kant van Go-Ahead komt Wissel meer aan de bal, maar ook zij worden niet gevaarlijk.
Langzaam neemt Go-Ahead het heft in handen en na een half uur komt het, door goede combinaties, er door en kan Diyar de 1-0 binnen tikken. Kort voor rust krijgt Wissel nog een grote kans van binnen zestien maar schiet naast.

De tweede helft begint erg fel van beide kanten, maar echte kansen ontstaan nog niet. Met ruim een kwartier te gaan is het Go-Ahead dat de voorsprong verdubbelt; met een droge knal laag in de hoek vanuit een vrije trap van Sidar Gunesli.
Go Ahead kiest goede momenten om druk te zetten waardoor de verdediging van Wissel de bal verspilt in het 16-metergebied. Eén van de verdedigers van Wissel maakt een overtreding: penalty! In eerste instantie wordt de penalty gemist, maar in de rebound wordt de bal er alsnog ingeschoten door Sidar Gunesli.