Davo heeft op een vrij zure manier de uitwedstrijd tegen Lettele verloren. In de 86e minuut scoorde Lettele de 1-0, terwijl een minuut daarvoor een doelpunt van Sidney Pinkster volkomen onterecht werd afgevlagd door de Lettele grensrechter. Zo zie je maar weer. Davo zit in de hoek waar de klappen vallen.

Davo wilde zich revancheren voor de afstraffing vorige week in Holten. En ondanks dat het team verre van compleet is, was niets aan te merken op de inzet. Het verschil vandaag in beide ploegen was dat Lettele een veelvoud aan corners kreeg en meer balbezit had. Voor de rust waren de kansen spaarzaam. Lettele was een paar keer dichtbij een doelpunt.

Na de rust was de wedstrijd wat meer open. Een prima aanval over Sidney Pinkster en Tony Cakir bereikte Marcellino Bianco net niet. In de 71e minuut kwam Davo bijzonder goed weg.

Davo leek uiteindelijk stand te houden en scoorde zowaar ook nog. Maar zoals gezegd werd het doelpunt na het vlaggen van de grensrechter van Lettele onterecht afgekeurd. Lettele wist de wedstrijd met een knal in de hoek alsnog te beslissen : 1-0. Zuur voor Davo. Voor het moraal van de ploeg was een remise een opsteker geweest.