ABS heeft vanmiddag zijn visitekaartje af gegeven in de 3e klasse B. Mentaal sterk en zichzelf belonend door twee zeer fraaie doelpunten, werd na een 0-2 achterstand gelijk gespeeld tegen kampioenkandidaat Spc. Overwetering.

Overwetering was zeker het eerste half uur de bovenliggende partij. ABS werd regelmatig terug gedrongen op eigen helft en m.n. aanvaller Hushan Ali was een voortdurende plaag voor de verdediging van de thuisclub. ABS wist het offensief van de gasten te overleven, kwam in de laatste 15 minuten voor rust beter in de wedstrijd, maar mocht blij zijn met de 0-0 ruststand.

In de eerste fase na rust kreeg ABS meer grip op de tegenstander. Desondanks is het Hushi Ali die in de 65e min. koppend een scherpe inzet van de linkerkant diagonaal wist in te koppen (0-1). ABS zit niet bij de pakken neer, probeert het spel te verleggen en wordt geholpen door een rode kaart voor aanvoerder Maikel van Breukelen van Overwetering. ABS krijgt het initiatief, maar lijkt de deksel op de neus te krijgen, doordat Overwetering uit een hoekschop opnieuw met het hoofd weet toe te slaan (0-2).

Ook nu berust ABS niet en weet in de 75e min. de aansluitingstreffer te maken. Jasper Broekhuis scoort zeer fraai met het hoofd uit een voorzet van Paul Roetert (1-2) en dat is het sein voor een stormachtig offensief van de kant van ABS. Als dan een tweede rode kaart volgt voor Overwetering, Jasper Broekhuis wordt op weg naar de doelman neergehaald door Ferdi van Breukelen, is het Man of the Match Wessel die de vrije trap fraai achter doelman Paul Vlaskamp schiet (2-2).

ABS blijft dreigend, echter de 2-2 is over 90 minuten een terechte weergave van de verhoudingen. Een mooi debuut in de 3e klasse dat smaakt naar meer.